nkusa

nkusa
nkusa
Watch 24-hour Al Jazeera English news online live broadcast right here.

неделя, 3 октомври 2010 г.

Си Ен Ен уволни водещ,който заяви,че телевизиите в САЩ се управляват от евреи

Sanchez at Jeff Pulver's 140 Characters Conference - June 2009.

Си Ен Ен уволни водещ,който заяви,че телевизиите в САЩ се управляват от евреи

03 октомври 2010

Вашингтон. Американската телевизионна компания Си Ен Ен уволни водещия Рик Санчес, след като в радиоинтервю заяви, че телевизиите в САЩ, и в частност Си Ен Ен, се управляват от евреи, съобщи Газета Ру.
В изявление на телевизията се казва, че Санчес вече не е служител в компанията Си Ен Ен.

иаф / Бг Таймс

CNN уволила ведущего, заявившего, что ТВ в США управляют евреи

Американская телекомпания CNN уволила телеведущего Рика Санчеса после того, как он заявил в радиоинтервью, что телевидением в США и, в частности, CNN управляют евреи.
Критикуя работу сатирика Джона Стюарта, который работает на телеканале Comedy Central, Санчес заявил, что тот не способен понять его, латиноамериканца, поскольку «вышел из элитарной, либеральной по своим взглядам семьи».
«Каждый, кто управляет CNN, похож на Стюарта, и много других, кто управляет другими телеканалами, также на него похожи, - сказал Санчес в интервью Sirius XM. – И (как можно) подразумевать, что каким-то образом, они, евреи в этой стране – угнетаемое меньшинство?...»
CNN в пресс-релизе указала, что Санчес больше не работает на телекомпанию. Associated Press

http://gazeta.ru / Bg Times

Си Ен Ен уволни свой водещ


03.10.2010

Си Ен Ен уволни водещия на едно от дневните си предавания Рик Санчес заради изказвания и обидни думи срещу известен еврейски комик. В четвъртък водещият гостувал на радиопредаване, в което нарекъл еврейския комик Джон Стюарт "тесногръд". Преди време Стюарт осмял предаването на Санчес в своето шоу. Когато интервюиращият помолил Санчес да поясни думите си, той заявил, че Стюарт изпитва предубеждение към всеки, който не е съгласен с неговото виждане, а то като цяло било "гледната точка на белия либерален истаблишмънт". Журналистът напомнил на Рик Санчес, че Стюарт е евреин и по тази причина принадлежи към малцинство. "Хайде бе, хора без власт...Вие майтапите ли се?", отвърнал водещият на Си Ен Ен. После Санчес казал, че всички, които управляват Си Ен Ен, са същите като Стюарт, а и в ръководствата на други телевизии има много такива като него. "И след всичко това се предполага, че евреите са притеснявано малцинство? Хайде бе..." Си Ен Ен припомня, че Рик Санчес, който е от кубински произход, е работил в телевизията от септември 2004 година. Водил е двучасово предаване всеки делничен следобед. /БГНЕС /


Бг Таймс


In english language:Rick Sanchez Out at CNN After Saying Jon Stewart a Bigot, Suggesting Network is Run by Jews

Още:

Хелън Томас се отказа от активна журналистика след антиеврейско изказване

Антиеврейски коментар стана причина най-възрастният кореспондент на Белия дом Хелън Томас да се откаже от активната журналистика. 89-годишната репортерка, която е отразявала дейността на президентите на Съединените щати от времето Джон Кенеди, обяви че напуска поста си.

Наричат я "Седящия Буда". От 1960-та година Хелън Томас не е пропускала пресконференция, организирана от Белия дом. А брифингите винаги завършват с думите й "Благодаря ви, господин президент".

Известна е с хапливия си език. На кръстосаните й разпити са подлагани 10 президенти на Съединените щати. Веднъж попитали Фидел Кастро каква е разликата между демокрацията в Куба и в Съединените щати. А той отговорил: "Тук не се налага да отговарям на въпроси на Хелън Томас".

Дъщеря на ливански имигранти, тя влиза в журналистиката през 1943-та година. А това са думите, които сложиха край на кариерата й.

Хелън Томас: Кажете им да се разкарат от Палестина. Помнете, тези хора са окупирани. И това е тяхната земя.

- А къде да отидат евреите?

Хелън Томас: Да се върнат в Полша, в Германия и в Америка, където и да е.

Заради тези думи Хелън Томас беше заклеймена от журналисти, политици и приятели. Журналистката се извини публично. От Белия дом, обаче, определиха изказването и като "непростимо".

През август Хелън Томас ще навърши 90 години. И за първи път от 50 години тя ще бъде извън Белия дом.

Автор: Биляна Бонева


Хелън Томас, се изказа пред камера, че в Близкия Изток мир ще има,когато се махнат евреите !

бнт / Бг Таймс

Google search for
Rick Sanchez here.

Няма коментари:

Публикуване на коментар